Vakantiehuis de Klokbeker in Emst

  • Nederlands
  • Duits

Home

Welkom

Hartelijk welkom op de site voor ons vakantiehuis in de bossen van Emst op de Noord-Veluwe. U kunt bij ons 1, 2 of 3 weken huren en in alle rust genieten van een fraaie bosrijke omgeving. Ook huur voor een weekend, midweek of een afwijkende periode is in overleg mogelijk. ‘de Klokbeker’ ligt niet op een park.

Het vakantiehuis is ingericht voor een comfortabel verblijf voor 2-6 personen, met ook nog 2 kinderen tot 4 jaar erbij. U heeft een WIFI aansluiting, tv en radio, dvd speler en een audioset.

In de nabije omgeving vindt u bos en heidegebieden, een groot aanbod aan gevarieerde activiteiten voor jong en oud. De Veluwe is rijk aan prachtige wandel- en fietsroutes door de gebieden van Geldersch Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en natuurlijk ook ‘het Kroondomein’.

Reserveren kan gemakkelijk via de reserveringskalender. In de hoogseizoen periodes boekt u eén en meer weken van vrijdagmiddag 17.00 uur tot vrijdag 14.00 uur.

Buiten de hoogseizoen periodes kunt u ook een weekend (vrijdag 17.00 tot maandag 14.00) of een midweek (maandag 17.00 tot vrijdag 14.00) boeken.